Verket teens - funkykidz - tls family - verket family - outdoor family

TRÄNING FÖR HELA FAMILJEN, TILLSAMMANS!

Vi har träning för barn & ungdomar mellan 2-13 år en till flera dagar i veckan.
Vi hjälper er med ett träningsupplägg som passar både vuxna och unga. Träna hos oss på gymmet och utomhus. Vi anpassar det efter er nivå och era förutsättningar, så att alla i familjen får en bra utmaning. 
för alla barn som vill släppa loss och ha kul till härlig musik!

Funkykidz - barndans för dig 2-8år

Våra danslektioner är noga framtagna av koreografer och pedagoger med lång erfarenhet av dans för små och äldre barn. Funkykidz bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Alla har en given plats i gruppen och eleverna utvecklas år för år. Vi har välutbildade ledare med hjärtat på rätta stället. 

Barndans i tre åldersgrupper
Våra dansklasser för barn finns i tre åldersgrupper; 2-3 år med förälder, 4-5 år och 6-8 år, skräddarsydda danser för varje åldersgrupp. I slutet av varje termin får eleverna visa upp vad de lärt sig under terminen för familj och vänner.


kettlebellsvingar, burpees, roligt & utmanande träning - det är verket teens!

verket Teens

Vår målsättning med träningen handlar inte bara om att väcka ungdomarnas intresse för mångsidig träning bestående av kondition, styrketräning, gymnastik och rörlighet, utan även att skapa en bild av träning som något som är roligt, utmanande och som ska finnas med en resten av livet. 

träna hela familjen

vill du veta mer om våra aktiviteter
för familjen, barn och ungdomar?

Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Linkedin för de senaste nyheterna!