Marcus har verkligen gjort en resa hos oss. Här kan du läsa hans berättelse.

 "Jag har alltid varit litet skeptisk till gym fram tills jag började på Mälarö Träningsverk i mars förra året. 

Upprinnelsen var att jag några månader tidigare brutit benet i samband med fallskärmshoppning och tyvärr både tappat kondition och ersatt muskelmassa med fett under tiden jag inte kunde träna. Detta blev smärtsamt uppenbart när jag började köra crossfit combo med min dotter.
Jag kontaktade därför Mikael om ett deltagande i FOODBOX Challenge. Vi träffades på gymmet för invägning och vi kom överens om ett träningsprogram där jag skulle köra ett par olika pass i veckan under ca en månad. Att prova på litet olika pass var ett utmärkt sätt att hitta fram till vad som funkar bra respektive mindre bra för mig.
Sedan dess har jag kört minst ett träningspass om dagen, även om vissa pass sker på padel- eller squashbanan. Jag har verkligen kommit att älska Mälarö Träningsverk (hur fint är inte nya gymet?!), alla fantastiska tränare (shout out till Josefine, Dana, Ellen, Tova, Nettan, Petra, Mikael, Michael och Patrik) och träningskompisar. Att få träna med min dotter och hustru är också en källa till stor glädje.
Jag har blivit mycket mer jämnstark i kroppen, efter att tidigare haft en ganska ensidig träning. Jag drabbas inte längre av muskel- och överbelastningsskador och att jag fått mer energi och uthållighet.
Mina favoritpass är BODYCOMBAT, TLS, Core och CXworks. Bäst är kombinationen av BODYCOMBAT/TLS + Core/CXworks eftersom man då först får en ordentlig genomkörare av hela kroppen följt av extra fokus på core-muskulaturen. För att bli litet smidigare i kroppen har vi nu också börjat köra BODYBALANCE någon gång i veckan. TLS Zone har jag inte fått till ännu men är något jag ser mycket fram emot.
Vi ses på träningsverket!
Marcus


#mtvmedlemsresan #mälaröträningsverk #jungfrusund #ekerö

Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Linkedin för de senaste nyheterna!