Gruppträning

På Mälarö Träningsverk brinner vi för gruppträning. På schemat har du en stor variation av olika pass. Både för dig som nybörjare och erfaren.
Våra instruktörer är välutbildade, coachar och peppar dig till att nå dina mål.

Se beskrivning av våra olika pass nedan.


LESMILLS SPRINT

LESMILLS SPRINT är högintensiv intervallträning på cykel (HIIT). 
Ett utmanande pass där du använder cykeln som verktyg för att pressa dig till max!

Det är ett tufft men enkelt pass där alla kan utmana sig till max efter sin individuella träningsnivå.

Tre anledningar att träna LESSMILLS SPRINT:

  • Snabba märkbara resultat
  • Ökad fettförbränning
  • Tidseffektivt

RPM

RPM (Raw Power In Motion) cykelträning inomhus där du cyklar till rytmer av kraftfull musik.
Intervallträning som finns i både 30 & 45 minuters format.
 

BODYATTACK

BODYATTACK Är sportinspirerad konditionsträning som ger styrka och uthållighet.

Högintensiv intervallträning där atletiska aerobicsrörelser kombineras med styrka och stabilisationsövningar. motiverar alla att nå sina egna träningsmål – från helgmotionär till hard-core atlet!

BODYBALANCE

Är en perfekt blandning av Yoga, tai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn.Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik.

BODYCOMBAT

Är ett pass med massor av kraft och energi där du kan leva ut dina kampsportdrömmar och ha kul! Träna till inspirerande musik och med tekniker från karate, taekwando, kung fu, kickboxing, muay thai och tai chi utmanar du din fantasimotståndare.

BODYJAM

BODYJAM® passar dig som älskar att dansa och samtidigt vill få koordinations- och konditionsträning, utan att du knappt märker det. Koreografin är lite mer utmanande och passar dig som dansat tidigare och vill ha nya dansupplevelser. Varierande dansstilar som house, hip-hop, latino och ragga-dancehall blandas i en skön mix till den hetaste musiken. Du kommer öka din kroppskontroll och lära dig njuta av känslan i dansen.

BODYPUMP

Är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Perfekt för både kvinnor och män. Du tränar igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUMP är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. BODYPUMP är ett av världens största träningsprogram.

BODYSTEP

Bodystep är en modern version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Det är ett enkelt, atletiskt och roligt pass där du använder en höj- och sänkbar låda och tränar till motiverande musik.

BODYVIVE

Är en träning till musik, som innehåller pulshöjande rörelser, utan hopp, för att förbättra konditionen.
Motståndsträning för att förbättra styrka och stabilitet samt rörlighetsövningar för att förbättra kroppens smidighet.

CXWORX

Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta program göra dig stark.
Precis som de andra Les Mills-programmen, levereras ny musik och koreografi var tredje månad. Baserat på banbrytande, vetenskapliga undersökningar är CXWORX det perfekta passet för att få vältränade mag- och ryggmuskler.

GRIT SERIES

Instruktören är med dig och gruppen på golvet och motiverar dig till nästa nivå i din träning. 30 minuter högintensiv träning med explosiv musik. Vi använder oss utav en stång, plattor och en bräda. GRIT är för dig vill ta dig till nästa nivå.

SH`BAM

Med enkla men ändå heta dansmoves är SH'BAM det perfekta sättet att komma i form samtidigt som du får locka fram stjärnan i dig.Musiken består av allt från listettor och coola klubbhits blandat med favoriter, remixer av gamla klassiker och moderna latin beats. SH'BAM är roligt, socialt och träningen får du på köpet. Precis som alla andra Les Mills-program så produceras en ny klass var tredje månad, med ny musik och koreografi.

RIDE LIKE STONE

Cykelträning inomhus till kraftfull musik. Under passet står pulsen i fokus där du siktar mot olika pulsmål. Passet förbättrar din kondition och dina musklers uthållighet, utvecklar även din förmåga att bibehålla en hög intensitet under en längre period.

TRAIN LIKE STONE

Train Like Stone är ett funktionellt träningspass där du med kroppsvikt eller redskap utmanas i olika övningar i olika kombinationer.
Kondition, styrka & rörlighet i fokus. Ofta i högintensiva block.

Train Like Stone är konstant varierat och funktionellt. Rörelser vi gör i vår vardag. Rörelser vi är skapta för att göra. Alltid i olika kombinationer.

TRX

Du tränar upp din styrka, kondition, balans och stabilitet i muskler,
med hjälp av TRX band som hänger från taket.
Passet passar alla, oavsett fysisk status

GLOBALYOGA

Global Yoga är en härligt flödande yoga form utvecklad av Johanna Andersson. Som namnet antyder är den influerad av olika globala yoga traditioner (Shiva Rea, B.K.S Iyengar, Cindy Lee, Bryan Kest, Ana Forrest, Jonathan Monks, James D’Silva, Katy Appleton med flera). Tekniker från både öst och väst blandas för att skapa en klass där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Den här träningsformen passar alla som vill skala av stress och lyfta fram en starkare och gladare kropp.

BOX

Intervallpass som tränar din kondition och styrka, inspirerat av boxning och kampsport. Vi använder oss av handskar och mitzar

YINYOGA

Yin yoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som man jobbar med. Man utför alla övningar på golvet och man håller varje position mellan tre till fem minuter, med musklerna avslappnade och med medveten andning för att fokusera kropp och sinne på vad som händer. 

EASYLINE

Med maskinen EasyLine tränar du styrka och uthållighet. Träningsformen är mycket populär. 

Istället för vikter består motståndet av hydrauliska cylindrar som anpassar motståndet utefter hur intensivt du själv arbetar. Du behöver alltså inte göra några egna inställningar.

© Copyright 2017, Mälarö Träningsverk AB